Pönttökamera

18.4.2024

Tänä keväänä laitoin yhteen linnunpönttöön kameran kattoon. Sieltä tulee nyt kuvia tällä hetkellä viiden minuutin välein, mutta jos pönttö saa vuokralaisen, niin voin sitä kuvaväliä pienentää levytilan sallimissa rajoissa. Kuvista pääsee katsomaan aikaisempiakin tapahtumia, ja linkki siihen on tässä:
Pönttökamera kuvat
Koska kuvat vievät aika paljon tilaa, niin luultavasti poistan osan niistä tyhjistä, ja ehkä tiivistän kuvien väliä sitten, kun jotain alkaa tapahtumaan. Siksi kaikki kuvat ei välttämättä ole näkyvissä.
Videokuvaakin tuolta saa, joskin ilmaispalvelun takia hieman heikommalla laadulla. Sitä pääsee katsomaan tästä linkistä:
Pönttökamera-live

Kuvasarja UNEF I

16.10.2016

Tänä vuonna tulee 60 vuotta siitä, kun Suomen ensimmäinen YK-komppania lähti UNEF I -operaatioon. Olen vanhoista kuvista tehnyt pienen koosteen siitä, ja pääset katsomaan napsauttamalla otsikkoa.

Tervetuloa uusitulle kotisivuille

7.11.2015

Viimeinkin olen saanut uusittua kotisivujeni ulkoasua ja julkaisuja. Vanhat sivut olivatkin jo melkoisen sekavat kaikkine lisäyksineen ja jäsentelyineen.

Koitan saada vanhoja materiaaleja siirrettyä tänne uuden luokittelun mukaan. Jos mielestäsi jotain sopivaa on jäänyt pois, niin laita palautetta. Koitan kyllä ajan puitteissa saada tänne melkein kaikki aikaisemmat.

Yläpuolella on valikko, josta pääsee eri aihealueisiin. Sieltä sitten läytyy lisää valittavaa.